Meubels

Woonaccessoires

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Barkruk Mitch - donkerbruin

Barkruk Mitch donkerbruin

 
Prijs: € 129.00

Barkruk Mitch is een moderne en eigentijdse kruk. Mitch is bekleed met een lederlook stof in de kleur donkerbruin. De barkruk heeft een industriele look met een prettig zitcomfort.

Meer informatie
Barkruk New York - zwart

Barkruk New York zwart

 
Prijs: € 69.99

Barkruk New York is modern en geraffineerd door de opvallende ronde vormen. In iedere woning trekt hij met z'n mooie design de aandacht. Daarnaast zal iedereen hem waarderen om zijn zitcomfort.

Meer informatie
Barkruk Isaiah - halfhoog - grijs (2 stuks)

Barkruk Isaiah halfhoog grijs (2...

 
Prijs: € 258.00

Barkruk Isaiah is bekleed met een stoere eigentijdse microvezel in het donker grijs. De barkruk heeft een industriele look met een prettig zitcomfort.

Meer informatie
Barkruk Porvo - zwart (2 stuks)

Barkruk Porvo zwart (2 stuks)

 
Prijs: € 169.00

Barkruk Porvo is een verstelbare kruk met een stoer uiterlijk. Deze barkruk is compleet uitgevoerd in het zwart, zowel de kunstlederen zitting als het verstelbare onderstel. De kruk is per twee stuks...

Meer informatie
Barkruk Spider - cognac

Barkruk Spider cognac

 
Prijs: € 59.99

Barkruk Spider is een super stoere barkruk met een industriele uitstraling. Dit uit zich in alles! De leatherlook zitting zit comfortabel en heeft een cognacbruine kleur.

Meer informatie
Barkruk Joey - zwart

Barkruk Joey zwart

 
Prijs: € 129.00

Barkruk Joey is een moderne en eigentijdse kruk. Joey is bekleed met een lederlook stof in de kleur zwart. De barkruk heeft een industriele look met een prettig zitcomfort.

Meer informatie
Barkruk Bicada - walnoot

Barkruk Bicada walnoot

 
Prijs: € 109.00

Barkruk Bicada is een eenvoudige, stijlvolle en moderne kruk. De kruk is in hoogte verstelbaar en heeft een houten zitting en rugleuning met een walnootpatroon.

Meer informatie
Barkruk Javi - zwart

Barkruk Javi zwart

 
Prijs: € 139.00

Barkruk Javi is bekleed met een stoere zwarte vintage leatherlook afgewerkt met een houten achterkant. De barkruk is verstelbaar in hoogte en heeft een retro look met een prettig zitcomfort.

Meer informatie
Barkruk Leeds - zwart/chroom

Barkruk Leeds zwart/chroom

 
Prijs: € 69.99

Barkruk Leeds heeft een zachte, leatherlook-zitting en is in hoogte verstelbaar voor optimaal zitcomfort. Het design verwijst naar de sixties, maar met een moderne uitstraling. Je zult veel plezier...

Meer informatie
Barkruk Tarup 65,5 - donkergrijs (2 stuks)

Barkruk Tarup 65,5 donkergrijs (2...

 
Prijs: € 169.00

Kruk Tarup barst van de details! Hout, metaal en stof. Alles is uit de kast gehaald om een spetterende kruk te creeeren!

Meer informatie
Barkruk Mitch - zwart

Barkruk Mitch zwart

 
Prijs: € 129.00

Barkruk Mitch is een moderne en eigentijdse kruk. Mitch is bekleed met een lederlook stof in de kleur zwart. De barkruk heeft een industriele look met een prettig zitcomfort.

Meer informatie
Barkruk Verdal - grijs (2 stuks)

Barkruk Verdal grijs (2 stuks)

 
Prijs: € 139.90

Barkruk Verdal is een trendy Scandinavische kruk met een zithoogte van 75 cm. Kruk Verdal is vervaardigd uit kunststof en rubberhout.

Meer informatie
Barkruk Husas - donkergrijs/chroom (2 stuks)

Barkruk Husas donkergrijs/chroom (2...

 
Prijs: € 159.90

Barkruk Husas is een verstelbare kruk met een stoer uiterlijk. Deze barkruk heeft een stoffen zitting in de kleur donkergrijs.

Meer informatie
Barkruk Husas - bruin/chroom (2 stuks)

Barkruk Husas bruin/chroom (2 stuks)

 
Prijs: € 159.90

Barkruk Husas is een verstelbare kruk met een stoer uiterlijk. Deze barkruk heeft een kunstlederen zitting in de kleur bruin.

Meer informatie
Barkruk Skagen - zwart (2 stuks)

Barkruk Skagen zwart (2 stuks)

 
Prijs: € 238.00

Barkruk Skagen wordt dé eyecatcher van jouw nieuwe wooninrichting. Deze barkruk heeft een echt Scandinavisch uiterlijk. Dit uit zich in de mooie kunstlederen zitting en de strakke houten poten.

Meer informatie