Meubels

Woonaccessoires

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Elektrische luchtpomp - 12V en 230V

Elektrische luchtpomp 12V en 230V

 
Prijs: € 9.99

Deze elektrische luchtpomp heeft een vermogen van 12V/230V. Het is een handige pomp voor zwembaden, opblaasbedden, noem maar op!

Meer informatie
Bestway 2-Persoons luchtbed

Bestway 2 Persoons luchtbed

 
Prijs: € 14.99

Dit luchtbed is ideaal voor zowel gebruik in huis als op de camping. Dit fluweelzachte luchtbed is een heerlijke plek om te gaan liggen na een lange dag. Dit luchtbed heeft een afmeting van...

Meer informatie
Kindertafel Moghli - groen

Kindertafel Moghli groen

 
Prijs: € 12.99

Niets is er fijner dan naar je kinderen kijken als ze tevreden, en vooral rustig, aan het spelen zijn. Met deze felgroene kindertafel moet dit zeker gaan lukken.

Meer informatie
Voetpomp - 5l

Voetpomp 5l

 
Prijs: € 3.99

Met deze handige voetpomp kun je bijvoorbeeld snel een luchtbed oppompen. De balg kan maar liefst 5 liter lucht bevatten.

Meer informatie
Bestway eenpersoons luchtbed - 188x76x22 cm

Bestway eenpersoons luchtbed ...

 
Prijs: € 9.99

Dit eenpersoons Bestway luchtbed is ideaal voor thuis, onderweg of op de camping. Het luchtbed is gemaakt van stevig vinyl en heeft een comfortabel zacht slaapoppervlak.

Meer informatie
Ventilator staand

Ventilator staand

 
Prijs: € 19.99

Deze staande ventilator biedt verkoeling op warme dagen. Is het warm en wil je graag een fris windje? Zet dan deze ventilator aan en geniet van een verkoelend en verfrissend briesje.

Meer informatie
Ventilator tafelmodel - 3 snelheden

Ventilator tafelmodel 3 snelheden

 
Prijs: € 17.99

Een tafelventilator is vanwege zijn handzame formaat gemakkelijk te plaatsen op een tafel of een bureau. Handig als je in de zomer door wil werken met een lekker briesje. Deze ventilator kent 3...

Meer informatie