Meubels

Woonaccessoires

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Camping relaxstoel Frejus - antraciet

Camping relaxstoel Frejus antraciet

 
Prijs: € 58.99

Dezehandige en compacte stoelis ideaal als je een dagje naar zee gaat of als je gaat kamperen,maar deze stoel misstaat ook zeker niet in de tuin, op het balkon of op het terras.

Meer informatie
Camping relaxstoel Frejus - blauw

Camping relaxstoel Frejus blauw

 
Prijs: € 58.99

Camping relaxtoel Frejusis een handige en verstelbarestoel en isideaalvoor een dagje aan zee of op de camping. Je kunt deze stoel natuurlijk ook gewoon in de tuin, op het terras of op het balkon...

Meer informatie
Strandstoel Aruba - groen/geel/wit

Strandstoel Aruba groen/geel/wit

 
Prijs: € 16.99

Deze comfortabele strandstoel heeft een vrolijk bloemenmotief. De stoel is gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen. Ideaal als je een dagje naar het strand gaat.

Meer informatie
Campingstoel Unica - wit/grijs

Campingstoel Unica wit/grijs

 
Prijs: € 14.99

Ga je vaak naar de camping of pak je regelmatig een dagje strand of festival mee? Dan is campingstoel Unica een goede keuze! Deze stoel is inklapbaar en hierdoor makkelijk mee te nemen.

Meer informatie
Camping relaxstoel Frejus - olijfgroen

Camping relaxstoel Frejus olijfgroen

 
Prijs: € 58.99

Deze handige en compacte stoel is ideaal als je een dagje naar zee gaat of als je gaat kamperen, maar deze stoel misstaat ook zeker niet in de tuin, op het balkon of op het terras.

Meer informatie
Campingstoel Meriva - grijs - 74,5x58x108 cm

Campingstoel Meriva grijs ...

 
Prijs: € 29.99

Ga je een dagje naar het strand of ga je kamperen? Kies dan voor dezehandige en compacte stoel Meriva.Deze stoel is gemaakt van metaal en de zitting is van textileen.

Meer informatie