Meubels

Woonaccessoires

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Gordijnstof Paul - groen

Gordijnstof Paul groen

 
Prijs: € 9.99

Gordijnstof Paul is groen van kleur en heeft een elegant bladermotief. De stof valt mooi en soepel. De stof is 140 cm en is gemaakt van 50% katoen en 50% polyester.

Meer informatie
Gordijnstof Julian - donkerrood

Gordijnstof Julian donkerrood

 
Prijs: € 10.99

Gordijnstof Julian is donkerrood van kleur en heeft een landelijke en stijlvolle look. Deze stof is gemaakt van 100% polyester en valt mooi soepel.

Meer informatie
Gordijnstof Luca - taupe

Gordijnstof Luca taupe

Van: € 14.99
Voor: € 10.49

Gordijnstof Luca heeft een stijlvolle taupe kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 140 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden

Meer informatie
Gordijnstof Olivier - pink

Gordijnstof Olivier pink

Van: € 8.99
Voor: € 6.29

Gordijnstof Olivier is een roze gordijnstof. Deze stof is geschikt voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Met gordijnen breng je sfeer in huis en kun je de lichtinval reguleren.

Meer informatie
Gordijnstof Bowie - donkerblauw

Gordijnstof Bowie donkerblauw

 
Prijs: € 14.99

Gordijnstof Bowie heeft een stijlvolle donkerblauwe kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 150 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden.

Meer informatie
Gordijnstof Praag - blauw

Gordijnstof Praag blauw

Van: € 8.99
Voor: € 5.00

Gordijnstof Praag is niet alleen een prachtige, maar ook functionele raambekleding. Met 95% verduisterend effect is deze stof ideaal voor de slaapkamer. Handig voor als je wat langer wilt slapen....

Meer informatie
Woezel & Pip gordijnstof - lichtgroen

Woezel & Pip gordijnstof lichtgroen

 
Prijs: € 14.99

Woezel & Pip is een leuk gordijn voor in de kinderkamer. De stof is erg kleurrijk en vrolijkt de kinderkamer direct op. De stof heeft een lichtgroene kleur en is gemaakt van 100% polyester.

Meer informatie
Gordijnstof Thierry - zandkleur

Gordijnstof Thierry zandkleur

 
Prijs: € 13.99

Gordijnstof Thierry is een zandkleurige gordijnstof. Deze stof is geschikt voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Met gordijnen breng je sfeer in huis en kun je de lichtinval reguleren.

Meer informatie
Gordijnstof August - donkergrijs

Gordijnstof August donkergrijs

 
Prijs: € 12.99

Gordijnstof August is een donkergrijze stof met een elegante zijde look. Laat je gordijnen op maat maken en kies zelf de plooi die jij mooi vindt. De stof is gemaakt van 100% polyester en is 150 cm...

Meer informatie
Gordijnstof New York - donkergrijs

Gordijnstof New York donkergrijs

 
Prijs: € 12.99

Gordijnstof New York zorgt voor een warme sfeer in huis. Dit verduisterende gordijn is donkergrijs van kleur en kan makkelijk gecombineerd worden met een stoere interieurstijl.

Meer informatie
Gordijnstof Como - blauw/groen

Gordijnstof Como blauw/groen

 
Prijs: € 8.99

Met de gordijnstof Como breng je sfeer in huis. Deze gordijnstof is uitgevoerd in de kleur blauw/groen en is effen. De stof is gemaakt van 100% polyester en is tot 95% verduisterend.

Meer informatie
Gordijnstof Myrthe - off-white

Gordijnstof Myrthe off white

 
Prijs: € 8.99

Met de gordijnstof Myrthe breng je sfeer in huis. Deze gordijnstof is uitgevoerd in off-white en heeft een mooi motief met veren en is gemaakt van 100% katoen. De stof heeft een breedte van 150 cm.

Meer informatie
Gordijnstof Vince - wit

Gordijnstof Vince wit

 
Prijs: € 14.99

Gordijnstof Vince heeft een stijlvolle witte kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 150 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden.

Meer informatie
Gordijnstof Steve - okergeel

Gordijnstof Steve okergeel

 
Prijs: € 14.99

Gordijnstof Steve zorgt voor een warme sfeer in huis. Dit gordijn is okergeel van kleur en kan makkelijk gecombineerd worden met een stoere interieurstijl.

Meer informatie
Gordijnstof Max - zacht groen

Gordijnstof Max zacht groen

 
Prijs: € 14.99

Gordijnstof Max zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis.

Meer informatie