Meubels

Woonaccessoires

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Gordijnstof Thierry - zandkleur

Gordijnstof Thierry zandkleur

Van: € 13.99
Voor: € 12.59

Gordijnstof Thierry is een zandkleurige gordijnstof. Deze stof is geschikt voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Met gordijnen breng je sfeer in huis en kun je de lichtinval reguleren.

Meer informatie
Gordijnstof Jim - lichtgrijs

Gordijnstof Jim lichtgrijs

Van: € 12.99
Voor: € 11.69

Gordijnstof Jim heeft een stijlvolle lichtgrijze kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 140 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden.

Meer informatie
Gordijnstof Mahler - blauw

Gordijnstof Mahler blauw

Van: € 9.99
Voor: € 8.99

Gordijn Mahler is een verduisterende stof in de kleur blauw. Deze stof is vervaardigd uit 100% polyester. Omdat deze gordijnstof gemakkelijk op maat te maken is met onze configurator is deze stof...

Meer informatie
Gordijnstof Steve - lichtroze

Gordijnstof Steve lichtroze

Van: € 14.99
Voor: € 13.49

Gordijnstof Steve zorgt voor een warme sfeer in huis. Dit gordijn is lichtroze van kleur en kan makkelijk gecombineerd worden met een stoere interieurstijl.

Meer informatie
Gordijnstof Mahler - taupe

Gordijnstof Mahler taupe

Van: € 9.99
Voor: € 8.99

Gordijn Mahler is een verduisterende stof in de kleur taupe. Deze stof is vervaardigd uit 100% polyester. Omdat deze gordijnstof gemakkelijk op maat te maken is met onze configurator is deze stof...

Meer informatie
Gordijnstof Berlioz - grijs

Gordijnstof Berlioz grijs

Van: € 14.99
Voor: € 13.49

Gordijnstof Berlioz heeft een stijlvolle grijze kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 150 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden.

Meer informatie
Gordijnstof Wessel - grijs

Gordijnstof Wessel grijs

Van: € 16.99
Voor: € 15.29

Gordijnstof Wessel heeft een stijlvolle grijze kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 140 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden.

Meer informatie
Gordijnstof Vince - wit

Gordijnstof Vince wit

Van: € 14.99
Voor: € 13.49

Gordijnstof Vince heeft een stijlvolle witte kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 150 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden.

Meer informatie
Gordijnstof Lima - taupe

Gordijnstof Lima taupe

Van: € 8.99
Voor: € 8.09

Gordijnstof Lima is taupe van kleur en heeft een elegante en moderne look. Deze stof is gemaakt van 55% katoen en 45 % polyester en valt mooi soepel. De stof in 140 cm breed.

Meer informatie
Inbetween Antalya - lichtgrijs

Inbetween Antalya lichtgrijs

 
Prijs: € 9.99

Een moderne inbetween in de kleur lichtgrijs. Gordijnstof Antalya is een effen stof gemaakt van 100% polyester. Laat het gordijn op maat maken en bepaal zelf de lengte en breedte van de gordijnen en...

Meer informatie
Gordijnstof Bob - grijs/blauw

Gordijnstof Bob grijs/blauw

Van: € 14.99
Voor: € 13.49

Gordijnstof Bob heeft een stijlvolle grijs/blauwe kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 140 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden.

Meer informatie
Gordijnstof Milan - blauw

Gordijnstof Milan blauw

Van: € 14.99
Voor: € 13.49

Gordijnstof Milan is een blauwe verduisterende gordijnstof. Deze stof is geschikt voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Met gordijnen breng je sfeer in huis en kun je de lichtinval reguleren.

Meer informatie
Gordijnstof Como - donkerblauw

Gordijnstof Como donkerblauw

Van: € 8.99
Voor: € 8.09

Gordijnstof Como heeft een stijlvolle donkerblauwe kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 150 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden.

Meer informatie
Gordijnstof Xavi - blauw

Gordijnstof Xavi blauw

 
Prijs: € 6.99

Gordijnstof Xavi zorgt voor een warme sfeer in huis. Het gordijn is blauw en kan makkelijk gecombineerd worden met elke interieurstijl. Deze stof is gemaakt van 100% polyester en heeft een stoere en...

Meer informatie
Gordijnstof Sieb - rood

Gordijnstof Sieb rood

Van: € 9.99
Voor: € 8.99

Met gordijnstof Sieb krijgt je interieur een sfeervolle setting. De stof is vervaardigd uit hoogwaardig polyester en is 140 cm breed. Het textiel is rood van kleur en past hierdoor perfect in diverse...

Meer informatie