Meubels

Woonaccessoires

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Gordijnstof Granada - off-white

Gordijnstof Granada off white

 
Prijs: € 4.99

Gordijnstof Granada in de kleur off-white verhoogt de sfeer in huis. Deze gordijnstof past perfect in zowel de slaap- als woonkamer. De stof is gemaakt van 100% polyester en kan in elke gewenste...

Meer informatie
Gordijnstof Luca - lichtgroen

Gordijnstof Luca lichtgroen

Van: € 14.99
Voor: € 10.49

Gordijnstof Luca heeft een stijlvolle lichtgroene kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 140 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden.

Meer informatie
Gordijnstof Willem - zacht groen

Gordijnstof Willem zacht groen

 
Prijs: € 11.99

Gordijnstof Willem een effen zacht groene kleur. De fijne structuur van de gordijnstof heeft een stoere en basic uitstraling. Je kunt kiezen uit drie verschillende kleuren: okergeel, zacht groen en...

Meer informatie
Gordijnstof Granada - antraciet

Gordijnstof Granada antraciet

 
Prijs: € 4.99

Gordijnstof Granada is een antracietgrijze stof voor overgordijnen van 100% polyester. De stof is 140 cm breed. Deze stijlvolle gordijnstof is geschikt voor het maken van gordijnen in bijvoorbeeld de...

Meer informatie
Gordijnstof Como - antraciet

Gordijnstof Como antraciet

 
Prijs: € 8.99

Met de gordijnstof Como breng je sfeer in huis. Deze gordijnstof is uitgevoerd in de kleur antraciet en is effen. Gordijnstof Como bestaat voor 100% uit polyester en is tot 95% verduisterend.

Meer informatie
Gordijnstof Sibelius - champagne

Gordijnstof Sibelius champagne

 
Prijs: € 9.99

Gordijnstof Sibelius wordt gekenmerkt door een stijlvolle zijde look. De stof is champagne van kleur en valt soepel. Laat je gordijnen perfect op maat maken en creeer de sfeer die jij wenst.

Meer informatie
Gordijnstof Victoria - velours - donkergrijs

Gordijnstof Victoria velours ...

 
Prijs: € 15.99

Gordijnstof Victoria is donkergrijs van kleur en heeft een klassieke en elegante look. De stof valt mooi en soepel. De stof is 140 cm en is gemaakt van 87% katoen en 13% modal.

Meer informatie
Gordijnstof Olivier - groen

Gordijnstof Olivier groen

Van: € 8.99
Voor: € 6.29

Gordijnstof Olivier is een groene gordijnstof. Deze stof is geschikt voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Met gordijnen breng je sfeer in huis en kun je de lichtinval reguleren.

Meer informatie
Gordijnstof Como - groen

Gordijnstof Como groen

 
Prijs: € 8.99

Met de gordijnstof Como breng je sfeer in huis. Deze gordijnstof is uitgevoerd in de kleur groen en is effen. Gordijnstof Como bestaat voor 100% uit polyester en is tot 95% verduisterend.

Meer informatie
Gordijnstof Praag - lime

Gordijnstof Praag lime

Van: € 8.99
Voor: € 5.00

Gordijnstof Praag is niet alleen een prachtige, maar ook functionele raambekleding. Met 95% verduisterend effect is deze stof ideaal voor de slaapkamer. Handig voor als je wat langer wilt slapen....

Meer informatie
Gordijnstof Rudy - donkergrijs

Gordijnstof Rudy donkergrijs

 
Prijs: € 11.99

Gordijnstof Rudy heeft een stijlvolle donkergrijze kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 150 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden.

Meer informatie
Gordijnstof Ian - antraciet

Gordijnstof Ian antraciet

Van: € 7.99
Voor: € 5.59

Gordijnstof Ian heeft een hele chique uitstraling. Met deze gordijnstof bepaal je ook de stijl in huis. De gordijnstof is uitgevoerd in antraciet en is gemaakt van 52% polyester en 48% katoen.

Meer informatie
Gordijnstof Jessie - antraciet

Gordijnstof Jessie antraciet

 
Prijs: € 14.99

Op maat gordijn Jessie is voorzien van een subtiele print en heeft een landelijke uitstraling. Omdat je dit gordijn op maat kunt laten maken, bepaal je zelf de gewenste lengte en soort plooi van het...

Meer informatie
Gordijnstof Bowie - donkerblauw

Gordijnstof Bowie donkerblauw

 
Prijs: € 14.99

Gordijnstof Bowie heeft een stijlvolle donkerblauwe kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 150 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden.

Meer informatie
Gordijnstof Luna - wit/roze

Gordijnstof Luna wit/roze

 
Prijs: € 8.99

Gordijnstof Luna is superleuk voor de meisjesslaapkamer! De gordijnstof is bedrukt met roze wolkjes. Gordijnstof Luna is gemaakt van 50% katoen/50% polyester. De stof is 140 cm breed en in elk...

Meer informatie