Meubels

Woonaccessoires

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Gordijnstof Denise - multikleur

Gordijnstof Denise multikleur

Van: € 8.99
Voor: € 8.09

Gordijnstof Denise is een vrolijke stof met gekleurde stippen, zeer geschikt voor de kinderkamer. Maak dit gordijn op maat met onze configurator.

Meer informatie
Gordijnstof Aiden - zand

Gordijnstof Aiden zand

Van: € 11.99
Voor: € 10.79

Gordijnstof Aiden is een elegante polyesterstof in de kleur beige. Doordat je deze gordijnstof helemaal naar je eigen zin kunt laten maken, is dit een perfecte gordijnstof voor iedere woonruimte.

Meer informatie
Gordijnstof Barcelona - donkergrijs

Gordijnstof Barcelona donkergrijs

 
Prijs: € 4.99

Gordijnstof Barcelona is een donkergrijze gordijnstof. Deze stof is geschikt voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Met gordijnen breng je sfeer in huis en kun je de lichtinval reguleren

Meer informatie
Gordijnstof Igone - taupe

Gordijnstof Igone taupe

Van: € 12.99
Voor: € 11.69

Gordijnstof Igone zorgt voor een warme sfeer in huis. Dit verduisterende gordijn is taupe van kleur en kan makkelijk gecombineerd worden met een klassieke interieurstijl.

Meer informatie
Gordijnstof Maatje - antraciet

Gordijnstof Maatje antraciet

Van: € 7.99
Voor: € 7.19

Gordijnstof Maatje past in iedere moderne huisstijl. Dit is niet alleen een prachtige raambekleding, maar bepaalt ook de stijl in huis. Deze gordijnstof is gemaakt van 55% katoen en 45% polyester....

Meer informatie
Gordijnstof Barcelona - off-white

Gordijnstof Barcelona off white

 
Prijs: € 4.99

Gordijnstof Barcelona is een off white gordijnstof. Deze stof is geschikt voor zowel de woonkamer als de slaapkamer. Met gordijnen breng je sfeer in huis en kun je de lichtinval reguleren.

Meer informatie
Gordijnstof Frozen - roze

Gordijnstof Frozen roze

Van: € 12.99
Voor: € 11.69

Breng in de kinderkamer wat extra gezelligheid aan met deze gordijnstof Frozen. Deze stof heeft een roze kleur en is gemaakt van polyester. De stof is 150 cm breed.

Meer informatie
Gordijnstof Bowie - donkerblauw

Gordijnstof Bowie donkerblauw

Van: € 14.99
Voor: € 13.49

Gordijnstof Bowie heeft een stijlvolle donkerblauwe kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 150 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden.

Meer informatie
Gordijnstof César - antraciet

Gordijnstof César antraciet

Van: € 12.99
Voor: € 11.69

Gordijnstof César zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis. Het gordijn is antracietgrijs van kleur en kan makkelijk gecombineerd worden met jouw interieurstijl.

Meer informatie
Gordijnstof Berlioz - wit

Gordijnstof Berlioz wit

Van: € 14.99
Voor: € 13.49

Gordijnstof Berlioz heeft een stijlvolle witte kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 150 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden.

Meer informatie
Gordijnstof Max - zacht groen

Gordijnstof Max zacht groen

Van: € 14.99
Voor: € 13.49

Gordijnstof Max zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis.

Meer informatie
Gordijnstof Mike - okergeel - 140 cm

Gordijnstof Mike okergeel 140 cm

Van: € 9.99
Voor: € 8.99

Gordijnstof Mike is een okergele stof met een mooie print. Deze eye-catcher staat prachtig in iedere ruimte en komt het meest tot zijn recht in een modern interieur.

Meer informatie
Gordijnstof Sieb - okergeel

Gordijnstof Sieb okergeel

Van: € 9.99
Voor: € 8.99

Breng meer gezelligheid in huis met gordijnstof Sieb. De gordijnstof geeft het vertrek een moderne uitstraling, is gemaakt van 100% polyester en is okergeel van kleur. De stof is 140 cm breed en kan...

Meer informatie
Gordijnstof Bob - grijs/blauw

Gordijnstof Bob grijs/blauw

Van: € 14.99
Voor: € 13.49

Gordijnstof Bob heeft een stijlvolle grijs/blauwe kleur en verhoogt de sfeer in de slaap- of woonkamer. Deze sfeervolle gordijnstof is 140 cm breed en kan in elke gewenste lengte geleverd worden.

Meer informatie
Gordijnstof Jessie - antraciet

Gordijnstof Jessie antraciet

Van: € 14.99
Voor: € 13.49

Op maat gordijn Jessie is voorzien van een subtiele print en heeft een landelijke uitstraling. Omdat je dit gordijn op maat kunt laten maken, bepaal je zelf de gewenste lengte en soort plooi van het...

Meer informatie