Meubels

Woonaccessoires

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Fauteuil Halmstad - stof - groen

Fauteuil Halmstad stof groen

Van: € 249.00
Voor: € 119.00

Deze fauteuil is een echte Scandinavische topper! Fauteuil Halmstad is een stoere oorfauteuil in de stoere kleur groen. Groen blijft een trendy kleur en past bij vele woonstijlen en interieurs.

Meer informatie
Fauteuil Marit - stof - antraciet

Fauteuil Marit stof antraciet

 
Prijs: € 299.00

Fauteuil Marit is een klassieke stoel in de kleur antraciet. De fauteuil is bekleed met de meubelstof Balaton. De stoel straal veel luxe uit. De gecapitonneerde rugleuning en de klassieke pootjes...

Meer informatie
Fauteuil Olva - stof - donkergrijs

Fauteuil Olva stof donkergrijs

 
Prijs: € 299.00

Fauteuil Olva in de kleur antraciet is gestoffeerd en heeft een gecapitonneerde rugleuning. Het losse zitkussen biedt extra comfort.

Meer informatie
Fauteuil Roskilde - stof - lichtgrijs

Fauteuil Roskilde stof lichtgrijs

 
Prijs: € 399.00

Fauteuil Roskilde is een moderne stoel met een Scandinavisch design. De fauteuil heeft een wat hogere rug, een slanke houten poot en een elegante lichtgrijze kleur. Roskilde is gestoffeerd en heeft...

Meer informatie
Fauteuil Viborg - stof - turquoise

Fauteuil Viborg stof turquoise

 
Prijs: € 239.00

Fauteuil Viborg is een zeer luxe, comfortabele stoel in de trendy kleur turquoise. Deze royaal zittende, gestoffeerde stoel is gecapitonneerd en heeft slanke zwarte pootjes.

Meer informatie
Fauteuil Marit - stof - beige

Fauteuil Marit stof beige

 
Prijs: € 299.00

Fauteuil Marit is een klassieke oorfauteuil die één en al luxe uitstraalt. Ook de beige polyester bekleding en de gedraaide stoelpoten dragen hieraan bij. Door het massief beuken frame zit je vele...

Meer informatie
Fauteuil Marit - stof - mokka

Fauteuil Marit stof mokka

 
Prijs: € 299.00

De klassieke Marit Fauteuil straalt één en al luxe uit. Geef je inrichting een verfijnde sfeer met deze royale stoel. Heerlijk om in te relaxen, prachtig om te zien!

Meer informatie
Fauteuil Ollsta - stof - lichtgrijs

Fauteuil Ollsta stof lichtgrijs

 
Prijs: € 499.00

Fauteuil Ollsta is een eigentijdse fauteuil met een lichtgrijze bekleding en ranke houten pootjes. Dit is de ideale stoel om heerlijk in neer te ploffen en je helemaal te ontspannen.

Meer informatie
Fauteuil Halmstad - stof - geel

Fauteuil Halmstad stof geel

Van: € 249.00
Voor: € 119.00

Deze fauteuil is een echte Scandinavische topper! Fauteuil Halmstad is een stoere oorfauteuil in de opvallende kleur geel. Geel is op dit moment een trendy kleur en past bij vele woonstijlen en...

Meer informatie
Fauteuil Ollsta - stof - petrol

Fauteuil Ollsta stof petrol

 
Prijs: € 499.00

Fauteuil Ollsta is een eigentijdse fauteuil met een petrolkleurige bekleding en ranke houten pootjes. Dit is de ideale stoel om heerlijk in neer te ploffen en je helemaal te ontspannen.

Meer informatie