Meubels

Woonaccessoires

Hoge kwaliteit

Snelle levering

EGLO plafonniere Stockbury - 2-lichts - bruin/beige

EGLO plafonniere Stockbury 2 lichts ...

 
Prijs: € 89.95

Plafonniere Stockbury van EGLO is een klassieke en simpele vintage plafonniere. Door de antiek bruine kleur krijgt de plafonniere een erg een klassieke uitstraling.

Meer informatie
1-spot Nano - mat wit

1 spot Nano mat wit

 
Prijs: € 9.99

1-spot Nano is een mat witte spot met een moderne en eigentijdse look. Deze spot is heel handig als je een bepaalde plek of een bepaald item in huis sfeervol wilt aanlichten.

Meer informatie
3-spot Do - cementkleur

3 spot Do cementkleur

 
Prijs: € 54.99

3-spot Do heeft een stoere en industriele cementkleur. Dit spotje is geschikt voor drie lichtbronnen met een maximaal vermogen van 40 Watt.

Meer informatie
2-spot Do - cementkleur

2 spot Do cementkleur

 
Prijs: € 39.99

2-spot Do heeft een stoere en industriele cementkleur. Dit spotje is geschikt voor twee lichtbronnen met een maximaal vermogen van 40 Watt.

Meer informatie
EGLO balkspot Seras 2-lichts - staal

EGLO balkspot Seras 2 lichts staal

 
Prijs: € 47.99

Spot Seras van EGLO is een moderne en strakke LED spot die geschikt is voor elke woonruimte. De spot is gemaakt van staal en past dus vrijwel in elk interieur.

Meer informatie
2-spot Nano - satin/nikkel

2 spot Nano satin/nikkel

 
Prijs: € 17.99

2-spot Nano heeft een satin nikkel kleur met een moderne en eigentijdse look. Deze spots zijn heel handig als je bepaalde plekken of bepaalde items in huis sfeervol wilt aanlichten.

Meer informatie
EGLO balkspot Seras 4-lichts - staal

EGLO balkspot Seras 4 lichts staal

 
Prijs: € 87.99

Spot Seras van EGLO is een eenvoudige en moderne LED spot. De spot is gemaakt van staal met een nikkel-matte afwerking en past hierdoor in elk interieur. De spot is voorzien van GU10 fittingen en...

Meer informatie
EGLO wand/plafondspot Seras - staal

EGLO wand/plafondspot Seras staal

 
Prijs: € 23.99

Spot Seras van EGLO is een eenvoudige en moderne spot. De spot is gemaakt van staal met een nikkel-matte afwerking en past hierdoor in elk interieur. Deze spot is voorzien van een GU10 fitting en...

Meer informatie
EGLO balkspot Robledo 1 2-lichts - staal

EGLO balkspot Robledo 1 2 lichts staal

 
Prijs: € 55.99

Spot Robledo van EGLO is een moderne en strakke LED spot. De spot is voorzien van GU10 fittingen en wordt geleverd inclusief twee lichtbronnen. De spotkop is netjes verwerkt in de behuizing, maar de...

Meer informatie
Brilliant plafondlamp Rider - hoogglans zwart

Brilliant plafondlamp Rider hoogglans...

 
Prijs: € 52.99

Plafondlamp Rider bestaande uit twee richtbare zwarte koppen met ring en een glazen gestructureerd diffuser. Deze vintage oude auto koplamp stijl geeft een leuke sfeer weer in de woonkamer.

Meer informatie
Plafonniere Ivo - cementkleur

Plafonniere Ivo cementkleur

 
Prijs: € 29.99

Plafonniere Ivo heeft een stoere cementkleur en een industriele en eigentijdse look. Deze opvallende plafondlamp is geschikt voor 2 lichtbronnen van maximaal 60 Watt en voelt zich uitstekend thuis in...

Meer informatie
2-spot Fedde - cementkleur

2 spot Fedde cementkleur

 
Prijs: € 39.99

2-spot Fedde heeft een stoere en industriele cementkleur. Dit spotje is voorzien van een LED lamp. Deze spot is heel handig als je bepaalde plekken of bepaalde items in huis sfeervol wilt aanlichten.

Meer informatie
EGLO plafondlamp Charterhouse - zwart/helder

EGLO plafondlamp Charterhouse ...

 
Prijs: € 53.99

Plafondlamp Charterhouse van EGLO is een strak en tijdloos design. De lamp is gemaakt van staal in de kleur helder. De lamp is geschikt voor 2 lichtbronnen met E27 fitting.

Meer informatie
2-spot Nano - mat wit

2 spot Nano mat wit

 
Prijs: € 17.99

2-spot Nano is een mat witte spot met een moderne en eigentijdse look. Deze spot is heel handig als je bepaalde plekken of bepaald items in huis sfeervol wilt aanlichten.

Meer informatie
Spot John - zwart

Spot John zwart

 
Prijs: € 24.99

Spot John is zwart van kleur en heeft een stoere en industriele look. Dit spotje is geschikt voor één lichtbron met een maximaal vermogen van 40 Watt.

Meer informatie