Meubels

Woonaccessoires

Hoge kwaliteit

Snelle levering

Trapmat Zenith-step - denim (16 stuks)

Trapmat Zenith step denim (16 stuks)

 
Prijs: € 31.99

Trapmat Zenith-step heeft een stoere denim kleur en wordt verkocht per 16 stuks. Een kwalitatief goede trapmat voor een voordelige prijs! De trapmat is gemaakt van 100% polypropyleen en heeft een...

Meer informatie
Trapmat Ecostep - blauw (16 stuks)

Trapmat Ecostep blauw (16 stuks)

 
Prijs: € 19.99

Met deze trapbekleding geef je de trap direct een sfeervolle, moderne uitstraling. Trapmat Ecostep in de kleur blauw is gemaakt van sterk polypropyleen en gaat jaren mee.

Meer informatie
Trapmat Sunshinestep - grijs (16 stuks)

Trapmat Sunshinestep grijs (16 stuks)

 
Prijs: € 79.99

Trapmat Sunshinestep heeft een zelfklevende plakstrip en is hierdoor eenvoudig te monteren. De halve maan heeft een grijze kleur en past vrijwel in ieder interieur. Met deze trapbekleding geef je de...

Meer informatie
Trapmat Romeo - bruin (16 stuks)

Trapmat Romeo bruin (16 stuks)

 
Prijs: € 62.99

Trapmat Romeo in de kleur bruin past uitstekend in landelijke interieurs. Met een trapmat geef je de trap eenvoudig en goedkoop een nieuwe look. De trapmat Romeo wordt verkocht per 16 stuks.

Meer informatie
Trapmat Alu-step - zilver - 17,5x60 cm

Trapmat Alu step zilver 17,5x60 cm

 
Prijs: € 7.99

Trapmat Alu-step is een moderne aluminium trapmat met ant-slip profielen. De trapmaan heeft een afmeting van 17,5x60 cm. De trapmaan wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Meer informatie
Trapmat Master-step - zwart (16 stuks)

Trapmat Master step zwart (16 stuks)

 
Prijs: € 57.99

Trapmat Masterstep in de kleur zwart heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De halve maantjes hebben een afmeting van 20x56 cm en zijn eenvoudig zelf te monteren door middel van de...

Meer informatie
Trapmat Ecostep - naturel (16 stuks)

Trapmat Ecostep naturel (16 stuks)

 
Prijs: € 19.99

Met deze trapbekleding geef je de trap direct een sfeervolle, moderne uitstraling. Trapmat Ecostep in de kleur naturel is gemaakt van sterk polypropyleen en gaat jaren mee.

Meer informatie
Trapmat Zenith-step - antraciet (16 stuks)

Trapmat Zenith step antraciet (16...

 
Prijs: € 31.99

Een trapmat in stijlvol antraciet, zowel mooi in een klassiek als een modern interieur. Deze stijlvolle trapmaantjes zorgen ervoor dat je niet meer uitglijdt op de trap én dat je lakwerk niet...

Meer informatie
Trapmat Athens step - grijs (16 stuks)

Trapmat Athens step grijs (16 stuks)

 
Prijs: € 62.99

Met deze trapbekleding geef je de trap direct een sfeervolle, moderne uitstraling. Trapmat Athensstep in de kleur grijs is gemaakt van sterk polypropyleen en gaat jaren mee. Wordt verkocht per 16...

Meer informatie
Trapmat Tweed-step - antraciet (16 stuks)

Trapmat Tweed step antraciet (16...

 
Prijs: € 52.99

Met deze trapbekleding geef je de trap direct een sfeervolle, moderne uitstraling. Trapmat Tweed-step in de kleur antraciet is gemaakt van sterk polypropyleen en gaat jaren mee.

Meer informatie
Trapmat Master-step - taupe (16 stuks)

Trapmat Master step taupe (16 stuks)

 
Prijs: € 57.99

Trapmatten Masterstep zijn zelfklevende matten geschikt voor een trap. Deze matten hebben een elegante, tijdloze taupekleur. Er zitten 16 stuks in één pak, deze zijn gemaakt van 100% polypropyleen.

Meer informatie
Trapmat Romeo - grijs (16 stuks)

Trapmat Romeo grijs (16 stuks)

 
Prijs: € 62.99

Trapmat Romeo heeft een zelfklevende plakstrip en is hierdoor eenvoudig zelf te monteren. De halve maan heeft een grijze kleur en past vrijwel in ieder interieur. Met deze trapbekleding geef je de...

Meer informatie
Trapmat Vivaldi-step - antraciet (16 stuks)

Trapmat Vivaldi step antraciet (16...

 
Prijs: € 67.99

Trapmatten zijn slipbestendig en voorkomen slijtage van je trap. Trapmat Vivaldi-step in de kleur antraciet is heerlijk zacht aan je voeten en is een mooie aankleding voor je trap.

Meer informatie
Trapmat Vivaldi-step - lichtgrijs (16 stuks)

Trapmat Vivaldi step lichtgrijs (16...

 
Prijs: € 67.99

Trapmat Vivaldi-step in lichtgrijs is ideaal om je trap snel een nieuw uiterlijk te geven. De halve maantjes hebben een zelfklevende achterkant, waardoor je ze snel en makkelijk op de treden plakt.

Meer informatie
Trapmat Tweed-step - ivoor (16 stuks)

Trapmat Tweed step ivoor (16 stuks)

 
Prijs: € 52.99

Met deze trapbekleding geef je de trap direct een sfeervolle, moderne uitstraling. Trapmat Tweed-step in de kleur ivoor is gemaakt van sterk polypropyleen en gaat jaren mee.

Meer informatie